Follow us:

Years Experience

5

Skilled Professionals

175

Satisfied Customers

500

Order Everyday

20

// Конфіденційність

Це не для чужих вух

Ми розуміємо, що деякі люди можуть не хотіти ділитися особистою інформацією з нами, тому ми даємо їм можливість зберігати конфіденційність.

Ми цінуємо вашу довіру. Будь-яке ваше повідомлення залишиться між нами. Ми не використовуємо вашу інформацію в корисливих цілях. Ми просто хочемо допомогти вам впоратися з труднощами, тому не соромтеся звертатися до нас.

Безпека
Конфіденційність
Довіра
Захист
Read More

// Про нас

Як ми впливаєм на психічне здоров'я в Україні?

Когнітивно-поведінкова терапія (КПТ) - це ефективний метод лікування різних психологічних проблем, таких як тривога, депресія, фобії, стрес, залежність тощо. КПТ заснована на тому, що наші думки, почуття та поведінка взаємопов'язані. Коли ми змінюємо наші думки, ми також можемо змінити свої почуття та поведінку.

Наші спеціалісти пройшли навчання за програмою КПТ. Вони мають досвід роботи з людьми з різними психологічними проблемами. Також вони дотримуються принципів конфіденційності, тому ви можете бути впевнені, що ваша інформація буде в безпеці.

За 5 років роботи наша команда досягла значних успіхів. Ми стали одним з найбільших і найпопулярніших ресурсів в Україні, що надає послуги в галузі психічного здоров'я. Ми розширили свою мережу спеціалістів, які пройшли навчання за програмою КПТ, розробили нові програми та ресурси, які допомагають людям впоратися з різними психологічними проблемами. Наша компанія також активно співпрацює з державними та приватними організаціями, щоб підвищити обізнаність про психічне здоров'я та покращити доступ до послуг психічної підтримки. Завдяки своїй роботі компанія психологічної підтримки зробила значний внесок у покращення психічного здоров'я в Україні.

The best help in your city

Call Us

+012 345 6789

// Наші послуги

Дослідіть категорії які вас цікавлять

$11 - $99

Самоосвіта

Доступ до інформації про психічне здоров'я, проблеми та методи їх вирішення. Ця інформація може бути представлена у вигляді статей, відео, інтерактивних тестів.
$11 - $99

Консультації

Проводяться в текстовому, голосовому або відеоформаті. Можуть бути одноразовими або регулярними, залежно від ваших потреб.
$11 - $99

Спільнота

Ми надаєм можливість спілкування з іншими людьми, які мають схожі проблеми. Це допоможе вам відчути себе не самотнім, отримати підтримку та підтримати інших.

// Команда

Наші експерти допоможуть реалізувати ваш потенціал

Майкл
Психолог
Олександр
Психолог
Іван
Психолог
Давид
Психолог
Марія
Психолог
Олена
Психолог
Анна
Психолог
Софія
Психолог

// Відгуки

Більш ніж 10.000+ клієнтів довіряють нам

Підпишіться на нашу розсилку!